Algemene voorwaarden

CHECK IN: 15:00h – CHECK OUT: 11:00h
De appartementen kunnen bij aankomst worden betreden vanaf 15u. De dag van vertrek dienen de appartementen vrij te zijn om 11u. Indien er op de dag van aankomst of vertrek geen andere gasten in hetzelfde appartement geboekt zijn, kunnen – enkel na afspraak – meer flexibele tijden worden toegepast.

SELF CATERING
De appartementen zijn self catering, wij serveren met andere woorden geen ontbijt. De gasten kunnen wel gebruik maken van een Nespresso koffieautomaat.  In de omgeving van alle Entre Amis appartementen is een ruim aanbod van horecazaken waar kan worden ontbeten, en mogelijkheid tot shopping zelfs ’s nachts.

RESERVATIE EN BOEKING
Wij beschouwen een reservatie als geboekt na ontvangst van een voorschot ten bedrage van één nacht. Voorschotten kunnen worden betaald via Europese overschrijving of via PayPal. Het resterende bedrag wordt bij aankomst cash betaald in Euro. Wij kunnen ter plaatse voorlopig nog geen betalingen met kredietkaart verwerken.

ANNULATIE
Bij annulatie van een boeking tot dertig dagen voor het verblijf, wordt het voorschot terugbetaald met aftrek van de PayPal- of bankkosten. Niet van toepassing bij lange termijn verhuur (meer dan 30 dagen)

MINIMUM TWEE NACHTEN
De appartementen moeten voor minstens twee nachten worden geboekt. Indien u toch voor één overnachting zou wensen te boeken, rekenen we 125% van de prijs. Het hele bedrag dient dan op voorhand te worden betaald.

BABY’S
Voor gasten met een baby kunnen we gratis een babybed en hoge stoel voorzien.

SCHOONMAAK
De appartementen worden na vertrek van de gasten grondig schoongemaakt, in de prijs begrepen. Bij een verblijf langer dan 7 nachten kan er indien gewenst zonder meerkost een keer tussentijds worden gepoetst. Bij een korter verblijf kan ook een extra poetsbeurt worden gevraagd, tegen betaling.

BED- & BADLINNEN
Bedlinnen en badhanddoeken zijn in de prijs begrepen. Bij een verblijf van meer dan vijf nachten worden lakens en handdoeken vervangen. Handdoeken van het appartement mogen niet worden meegenomen naar de thermale baden.

HUISREGELS
Op de appartmenten van Entre Amis mag niet worden gerookt. Roken kan op balkons (indien aanwezig) of de binnenkoer van de gebouwen. Alle flats bevinden zich in residentiële gebouwen. Onze gasten dienen er ’s nachts de stilte te respecteren. Huisdieren zijn niet toegelaten in de appartementen van Entre Amis.

AANSPRAKELIJKHEID
Entre Amis is niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of ongevallen tijdens een verblijf in een van de appartementen. De gasten dienen zelf zorg te dragen voor een goede reis- en ziekteverzekering.
Eventuele schade – andere dan door gewoon gebruik en slijtage – door de gasten aan de locatie of bezittingen van Entre Amis toegebracht moet onmiddellijk worden gemeld. Eventuele schadevergoeding zal per geval en ernst van de schade worden bekeken.